här kan du läsa mer om
vårt företag

Bakgrund

Mases Spräng & Mark startades av Mats Eriksson som enskild firma 1995 med säte i Rättvik. År 2005 ombildades företaget till aktiebolag. I över 20 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande och företaget har numera ett tiotal anställda. Vi tar åt oss små som stora projekt allt ifrån stenläggningar och avlopp till större nybyggnadsprojekt.

verksamhet

Vi erbjuder god service och tillhandahåller alla tjänster inom schaktning, dränering, avlopp, borrning, sprängning och husgrunder. Vi kan även hjälpa dig med din trädgård tex stenläggning av markplattor, murar och trappor.

kunskap

Vi har arbetat med mark- och anläggningstjänster i över 20 år. Vår personal har genomgått diplomutbildning i dränering och små avlopp – läs mer på www.avloppsguiden.se. Vi är med i branschorganisationen Maskinentreprenörerna Region Mitt. – www.me.se och BEF – Bergsprängnings Entreprenörernas Förening, en branschorganisation för bergsprängare, www.bef.nu

Vi syr ihop ditt projekt

Om du går i byggnadstankar så kontakta Mases Spräng & Mark AB för goda råd! Vi är ett entreprenörsföretag som utför både stora och små arbeten.

Vår kunskap på företaget sträcker sig över flera områden. Skulle
vi stöta på berg när vi gräver så är det inga problem med väntetider eftersom vi har kunskapen och behörigheten inom företaget att borra och spränga.

Planering

Entreprenad

Underleverantörer

organisationer & certifikat

Maskinentreprenörerna
Avloppsguiden
BEF

Subscribe to our newsletter